Aankoop

De huidige markt is een verkopersmarkt. Het aanbod van koopwoningen daalt, de prijzen stijgen en de hypotheekrente is nog steeds gunstig. Kortom, de juiste tijd om te kopen! Laat u hierbij deskundig adviseren door uw aankoopmakelaar. 

Nog te weinig woningkopers schakelen een deskundige in bij het kopen van een huis. En dat is best vreemd, zeker omdat het kopen van een huis vaak de grootste uitgave in je leven is. Vaak wordt gedacht: "een aankoopmakelaar kost geld". In tegendeel, een goede aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van een geschikte woning voor een juiste prijs, vaak ook verdient hij juist geld voor zijn klant.

De afgelopen jaren stijgen de woningprijzen weer fors en neemt het aanbod drastisch af. Het overbieden komt ook in Breda en omgeving steeds vaker voor. Daarom is het belangrijk een makelaar te kiezen die deze veranderingen dagelijks waarneemt en ervoor zorgt dat u een verantwoorde beslissing neemt. Een makelaar die zijn werkgebied kent en de "taal" van zijn klanten spreekt. Een makelaar met visie die zijn klanten informeert en adviseert. Wij zijn zo'n makelaar en helpen u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. 

Met de komst van internet is het zoeken naar een leuke woning veel makkelijker geworden. Niet alle woningen worden meer via de traditionele woningsites aangeboden, steeds vaker worden woningen al "voor de markt uit" verkocht. Ook het fenomeen met "Bieden vanaf prijzen" of een verkoopprocedure op basis van "inschrijvingen" maken het aankopen van een woning steeds lastige en zorgen voor de nodige spanningen op de huizenmarkt. Het vinden van een geschikte woning wordt dan ook een steeds grotere uitdaging. Maar eenmaal gevonden, dan komen er veel zaken op u af. In een korte tijd moet u veel belangrijke beslissingen nemen. Is de vraagprijs reëel, moet ik meegaan in het spel van overbieden, hoe is de bouwkundige staat van de woning, hoe zit het met ontbindende voorwaarden als ik een bod ga doen, met welke juridische aspecten moet ik rekening houden. Een aankoopmakelaar behoedt u voor vergissingen. 

Als aankoopmakelaar bieden wij een compleet en flexibel dienstenpakket aan bestaande uit o.a.:

  • Zoeken naar geschikte woningen
  • Bezichtigingen
  • Bouwkundig rapport
  • Waardebepaling
  • Taxaties 
  • Onderhandelen
  • Afhandeling van koopovereenkomst
  • Begeleiding van de overdracht 

Gaat u binnenkort een huis kopen? Neem uw eigen aankoopmakelaar mee. Bel ons op
06 53 821 269 om een afspraak voor een informatief gesprek te maken.