WOZ Waarde

 

Vul voor het aanvragen van de gratis WOZ-Check onderstaand uw gegevens in.

 

Klik hier voor het downloaden van de WOZ-Nieuwsbrief...


Al vanaf 2010 hebben wij op basis van onze regionale kennis en expertise bij van de door ons behandelde WOZ-taxaties de WOZ-waarde van zowel woningen als bedrijfspanden met succes in waarde weten te verlagen. Verminderingen van de WOZ-waarde soms tot € 400.000,-- en forse besparingen op diverse belastingen voor de opdrachtgevers zijn niet ongewoon.

In veel gevallen is de WOZ-waarde door de Gemeente te hoog vastgesteld of zijn er bijzondere omstandigheden die een lagere WOZ-waarde rechtvaardigen.

De WOZ-waarde wordt gebruikt voor diverse belastingen. Denk hierbij aan:
* inkomsten belasting (via het eigenwoningforfait)
* vermogensrendementsheffing (per 1-1-2010 is de WOZ-waarde ook de grondslag voor uw onroerend goed in box 3)
* de onroerende zaak belasting (via de gemeentelijke belastingen)
* erfbelasting (per 1 januari 2010 is de WOZ-waarde van woningen de grondslag geworden voor het te betalen bedrag aan erfbelasting)
* vennootschapsbelasting voor ondernemingen

Schots Makelaardij werkt samen met WOZ-Consultants, een groot team van landelijk opererende taxateurs, juristen en bouwkundigen, die zich gespecialiseerd hebben in het voor hun cliënten verlagen van de WOZ-waarde. Via de gratis WOZ-Scan van uw WOZ aanslag beoordelen wij of bezwaar maken zin heeft.

Let op!!  De termijn van bezwaarmaken sluit 6 weken na dagtekening aanslag. Daarom is het belangrijk om tijdig contact met ons op te nemen opdat wij op tijd uw bezwaarschrift kunnen indienen. En heeft u al bezwaar gemaakt? Dan kunnen wij uw bezwaarschrift overnemen en via de WOZ-Scan uw bezwaarschrift mogelijk verder onderbouwen. 

Vraag HIER een GRATIS quick-scan van uw WOZ-waarde aan of klik hieronder op uw eigen doelgroep om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

André Schots
tel.: 06 – 53 821 269 
e-mail: makelaar@schots.nl


Een Lagere WOZ-Waarde?
Wij regelen het voor u...