2 1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 plat 1 platt 2

Te koop: Grintweg 38, 4782 AE Moerdijk

€ 370.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 570 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 127 m²
Aanvaarding In overleg

Notitie

Algemeen

Goed onderhouden en keurig afgewerkte vrijstaande woning op een ruim perceel (ca. 570m²) met bedrijfsruimte (ca. 210m2!). De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, woonkeuken met serre, badkamer en 3 slaapkamers. Gelegen aan een rustige weg en nabij de dorpskern en op korte afstand van de uitvalswegen. Zeer geschikt om wonen en werken te combineren vanuit één object of voor bijvoorbeeld ee... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
  Bouwperiode 1932
  Status Beschikbaar
  Aangeboden sinds Dinsdag 14 februari 2017
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05272
Vraagprijs € 370.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 14 februari 2017
Laatste wijziging Woensdag 6 maart 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1932
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 570 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 127 m²
Inhoud 426 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 4 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan rustige weg
In centrum
In woonwijk
Energieverbruik
Energielabel F
CV ketel
Combiketel Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Goed onderhouden en keurig afgewerkte vrijstaande woning op een ruim perceel (ca. 570m²) met bedrijfsruimte (ca. 210m2!). De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, woonkeuken met serre, badkamer en 3 slaapkamers. Gelegen aan een rustige weg en nabij de dorpskern en op korte afstand van de uitvalswegen. Zeer geschikt om wonen en werken te combineren vanuit één object of voor bijvoorbeeld een oldtimerverzameling.

Het dorp Moerdijk is centraal gelegen nabij de A16 en A17 en beschikt daarmee over een goede verbinding met Breda, Roosendaal, Antwerpen en Rotterdam. Het dorp beschikt over o.a. sportverenigingen, een basisschool en gemeenschapshuis "De Ankerkuil", een eigen haven en het strandje "De Appelzak". Zevenbergen ligt zeer nabij met diverse voorzieningen als middelbaar onderwijs, winkelcentra en openbaar vervoer.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met marmeren vloertegels en glas-in-lood ramen, meterkast (5 groepen), alarminstallatie, half betegelde toiletruimte met fonteintje, wijnkelder, woonkamer met houten vloerdelen, glas-in-lood ramen, schouw met allesbrander en balken plafond. Aangebouwde woonkeuken met serre. De keuken is voorzien van een marmeren vloer en een keukenblok met kunststof aanrechtblad en de navolgende (inbouw) apparatuur, te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast en schuifpui met toegang tot de achtertuin. Bijkeuken met 2 openslaande deuren, aansluitpunten voor de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha uit ca 2014). Half betegelde toiletruimte met toilet.

Eerste verdieping

Overloop met vloerbedekking, slaapkamer 1 met houten vloerdelen en markiezen. Slaapkamer 2 met houten vloerdelen. Slaapkamer 3 met houten vloerdelen, airco unit en 2 openslaande deuren naar een balkon aan de voorzijde. Luxe, geheel betegelde badkamer met ligbad, 3e toilet, douchecabine, wastafelmeubel, verlaagd plafond met inbouwspots en markiezen.

Bijzonderheden

Loods:
Ca. 27 meter x 7 meter en is voorzien van tapijttegels, een systeemplafond met diverse verlichtingsarmaturen, (gas) verwarming, een keukenblokje met wateraansluiting, eigen meterkast, elektrische roldeur en 2 openslaande deuren, luik met toegang tot de bergzolder. Aanbouw; ca 4 meter x 2,5 meter met tegelvloer en toiletruimte.

Algemeen:
Diverse paneeldeuren. Glas-in-lood ramen. In de achtertuin is nog een overkapping aanwezig.

VERONTREINIGINGEN:
Er is verontreiniging aangetroffen, waarbij niet te verwachten is dat er sprake is van een risico voor de volksgezondheid en het milieu. De verontreinigingen zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de activiteiten van het galvaniseerbedrijf rond de jaren '60 dat toen op deze locatie gevestigd was. Op de locatie is een historisch onderzoek en een bodemonderzoek verricht. Hierbij zijn in de bovengrond op het achterterrein (zuidwestzijde) matig verhoogde gehalten aan cadmium, nikkel en zink aangetroffen. In het grondwater is een verhoogde concentratie aan cyanide aangetroffen. Aangezien ter plaatse van de aangetroffen verontreinigingen overwegend een verharding met beton of tegels aanwezig is (en lokaal 0,5 meter 'schone' grond) is er geen sprake van humane risico's. Indien er wijzigingen plaatsvinden, met betrekking tot de verharding, kunnen nadere maatregelen noodzakelijk zijn. Bij de aankoop van de locatie dient rekening te worden gehouden met de toekomstige saneringskosten en eventuele gebruiksbeperkingen.

OPLEVERING:
In overleg.

MOERDIJKREGELING:
Op deze woning is de Moerdijkregeling van toepassing. De Moerdijkregeling is één van de maatregelen om de leefbaarheid in het dorp Moerdijk te verbeteren. Het dorp Moerdijk blijft. Er wordt een keur aan investeringen in en rond het dorp gedaan om het dorp Moerdijk weer nieuwe glans te geven. Werkzaamheden in het dorp zijn in volle gang en de hernieuwde glans tekent zich af in enthousiasme en initiatieven. Kijk voor meer informatie over wonen in het dorp Moerdijk en de Moerdijkregeling op

De Moerdijkregeling is een garantieregeling voor huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij krijgen een verkoopgarantie van 95% van de waarde van hun huis. De Moerdijkregeling is bedoeld voor huidige én toekomstige huizenbezitters in het dorp Moerdijk. Zij kunnen te allen tijde hun huis verkopen aan de gemeente. Dat geeft financiële zekerheid en dat maakt de Moerdijkregeling vooral een 'blijfregeling'. Daarnaast is het door deze regeling extra aantrekkelijk om in het dorp een woning te kopen omdat ook nieuwe huiseigenaren gebruiken kunnen maken van de Moerdijkregeling.

TOETSINGSCLAUSULE NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kijk voor meer informatie over wonen in het dorp Moerdijk en de Moerdijkregeling op de website www.komwonenindorpmoerdijk.nl

OVERIGE GEGEVENS:
De in deze presentatie opgenomen informatie alsmede de genoemde maten en specificaties zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend jegens de makelaar of de verkoper.

COLLEGIALE VERKOOP:
Deze woning waarop de Moerdijk regeling van toepassing is wordt in collegiale verkoop aangeboden met:
Q Makelaars Breda
Markendaalseweg 4
4811 KC Breda

Uiteraard verstrekken wij graag nadere informatie over deze unieke woning en ook voor het maken van een bezichtigsafspraak kunt u contact opnemen met:

Schots Makelaardij
tel.: 06 – 53 821 269 of 076 – 54 11 609
e-mail: makelaar@schots.nl
http://www.schots-makelaardij.nl

Plattegronden

Recent bekeken