Schots Makelaardij

 

Schots Makelaardij staat u graag terzijde in de roerige markt van particulier onroerend goed met de uitgebreide ervaring op het gebied van:

 • Verkoop of aankoop van woning of appartement;
 • De verhuur of aanhuur van woning of appartement;
 • Taxatie van woning of appartement;
 • Een juiste WOZ-waarde;
 • Advisering met betrekking tot de eigen woning bij scheiding of boedelverdeling
 • Woningmakelaardij en taxaties, dat is de markt waar wij in de afgelopen 10 jaar onze kennis en kunde hebben opgebouwd. U kunt er volledig op vertrouwen dat uw belangen op de best mogelijke manier vertegenwoordigd en behartigd worden. Of het nu gaat om de verkoop van uw huidige woning, de aankoop van uw toekomstige droomwoning of of als u vragen heeft op gebied van taxaties en advisering. U heeft in Schots Makelaardij de professional gevonden waarnaar u op zoek bent. Graag maken wij met u een vrijblijvende afspraak om persoonlijk kennis te maken.

  Onze dienstverlening is bijzonder laagdrempelig. Verkopen en kopen doen we samen! Geen negen tot vijf mentaliteit. Geen week wachten om een woning te kunnen bezichtigen en wil je in het weekend een afspraak voor een bezichtiging plannen, ook dat regelen wij (bijna altijd). 

  Breed geori├źnteerd en laagdrempelig: Of je nu een starter bent, een gezin, een ouder stel of een senior op zoek naar mantelzorgwoning, wij adviseren u graag. Ook voor taxaties, adviezen m.b.t. WOZ-waarde of de eigen woning bij boedelverdeling staan wij u graag ter zijde.

  Een huis kopen of verkopen is meer dan alleen een zakelijke transactie, er komt een heleboel emotie bij kijken. Soms heb je zelf al een kandidaat op het oog en zoek je wat extra zekerheid. Naast ons full-servicepakket bieden wij ook deeldiensten aan, informeer naar de mogelijkheden.

  Schots Makelaardij is inmiddels een ervaren speler op de woningmarkt in Breda en omstreken. Korte lijnen, betrokkenheid en een persoonlijke benadering vormen onze kernwaardes. Ook nemen wij alle tijd voor u en wij zetten al onze kennis en ervaring in om u te helpen. Wij zijn aangesloten bij VBO en ingeschreven in de registers van SCVM en NRVT. 

  Vul ons contactformulier in