Taxaties

Taxaties
U kunt bij ons terecht voor het opstellen van een taxatierapport voor uw woonhuis. Dit rapport wordt gebruikt voor aankoop, verkoop, financiering, boedelscheiding of fiscale doeleinden. Het belang van een juiste taxatie is voor de opdrachtgever groot. De taxatie vormt namelijk de basis bij het nemen van een goede beslissing. 

Door de hoogte van de vastgestelde waarde krijgt u meer zekerheid voor het nemen van uw beslissing. U kunt er bij ons zeker van zijn dat wij vakkundig en professioneel te werk gaan en dat het taxatierapport snel wordt opgeleverd. Wij beschikken als lid van de VBO over de meest recente informatie van de verkoopprijzen van vergelijkbare objecten. Voor het aanvragen van een NWWI-gevalideerde taxatie klik hier of neem telefonisch contact op met 06 53 821 269, dat is nog sneller ook.

Bent u van plan om uw woning te gaan verkopen? Bel of mail ons voor een gratis waardebepaling.

Schots Makelaardij, altijd een gecertificeerde taxateur

Taxaties worden uitgevoerd door de heer A.T.J.M. Schots van Schots Makelaardij & Advies B.V. te Prinsenbeek.

  • André Schots staat ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) onder het nummer RT851872504 en is volgens de wereldwijd erkende ISO 17024 norm DNV-Gecertificeerd Register-Makelaar/Taxateur Woningen (certificaat CERT-MTWH-20140627-11011).
  • Tevens ingeschreven in het SCVM-register (Makelaar/Taxateur Wonen, Regnr. 09R1341SCVM, geldig t/m 27-06-2019).
  • Voorzitter van de Exportcommissie Kamer Wonen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).
  • Als SCVM register taxateur zijn wij bevoegd om in opdracht van alle banken (ook t.b.v. de Nationale Hypotheek Garantie), particulieren, ondernemers en belastingdienst een uitgebreid taxatierapport te maken van alle soorten particulier onroerend goed.
  • De door ons opgemaakte taxatierapporten worden door elke geldverstrekker geaccepteerd.
  • Lid VBO Makelaar. VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars in Onroerend Goed. Met bijna 1000 leden is het de snelst groeiende en meest actieve brancheorganisatie. Als VBO makelaar zijn wij gehouden aan de Algemene Consumentenvoorwaarden en op ons handelen wordt toegezien door een onafhankelijk Tuchtcollege.
  • Aangesloten bij zowel het NWWI, iValidatie als Taxateurs Unie voor de onafhankelijke validatie van taxatierapporten.

Voor het aanvragen van een taxatie kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met: 

Schots Makelaardij & Advies B.V.
tel.: 076 54 11 609 of 06 53 821 269
e-mail: makelaar@schots.nl
www.schots-makelaardij.nl