Medewerkers

Schots Makelaardij & Advies B.V.

Schots Makelaardij & Advies B.V.

Jagerpad 37 4839 AK Breda
André Schots helpt u graag als makelaar en gecertificeerd taxateur bij de aankoop of verkoop van uw woning of de taxatie ervan.

Een huis kopen of verkopen is een serieuze aangelegenheid. U verkoopt het huis waar u lief en leed heeft gedeeld of u zoekt een huis waarin u verwacht zich helemaal thuis te gaan voelen. U gaat niet over één nacht ijs. Daarbij hoort een makelaar die naar u luistert en uw belangen met zorg en zekerheid behartigt. Een makelaar die objectief en onafhankelijk is en toch altijd betrokken blijft. Schots Makelaardij is lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO), een brancheorganisatie van erkende vastgoedadviseurs en makelaars die uw en onze belangen op een uitstekende wijze vertegenwoordigt. Door dit lidmaatschap heeft u de zekerheid van een betrouwbare partner, gekwalificeerd personeel, duidelijke voorwaarden en een geavanceerd computer-uitwisselingssysteem met collega-makelaars. Schots

Makelaardij: niet alleen pro-actief en dynamisch maar ook uitermate deskundig en betrouwbaar. Wij werken volgens de VBO Voorwaarden.

Specialismen:
- Aankoopmakelaar
- Verkoopmakelaar
- Seniorkeurmakelaar
- Taxaties (inclusef NHG taxaties)
- Aanhuurmakelaar
- Verhuurmakelaar
- Woningbeheer
- Fotoreportages
- Woningpresentaties op internet
- Onderhandelen